PKMODELAR.CZ Prodej RC modelů, náhradních dílů a příslušenství

Máme již více než 29900 spokojených zákazníků
Navštivte naši Facebookovou stránku

Model motorky Bburago Kit Honda CBR 600F 1:18

ID: #BB18-55001 | Značka: Bburago
Dostupnost: není skladem
Expedice: -
259 Kč
Doporučená cena: 282 Kč (ušetříte: 23 Kč)

Model je balen v krabičce na podstavci. Model v měřítku 1:18 Bburago 18-55001 silničního motocyklu Honda CBR 600F nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm. Model je v podobě stavebnice.




Charakteristika

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-55001 silničního motocyklu Honda CBR 600F je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé. Baleno v dárkovém balení.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Informace o předloze

Honda CBR 600 F, známá jako 'Hurricane', je sportovní motocykl japonské firmy Honda vyráběný ve své první verzi v letech 1987–1990. Podle mnohých se jedná o nejdokonalejší šestistovku všech dob.

Dá se s ní slušně si užít závodní dráhu a druhý den třeba i výlet s partnerkou. Je prostě univerzální. Design je poměrně jednoduchý, ne však nudný – již při pohledu na přední světlomet a sací průduchy je jasné, že se jedná o sportovní stroj. Na konci padne zrak na mohutnou oválnou koncovku výfuku, která je vedena po pravé straně ve stejném úhlu jako podsedlovka. Ta je trochu tlustší a v kombinaci se zadním světlem tvoří designérský skvost. Chod motoru je klidný a plynulý při jízdě po městě, ale jakmile se na dálnici přidá plyn, stane se z Hondy dravec, zabere všech 102 koní s maximální rychlostí 230 km/h.

Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Klíčové vlastnosti
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu a je potištěna kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Dárkové balení
  • Vhodné pro děti od 3 let.

Specifikace

Měřítko1:18
ŘadaBburago Moto Kit
ZnačkaHonda
ModelCBR 600F
DélkaPřibližně 11 cm
BarvaŽlutá
Otevírací dveřeNe
Zatáčení kolAno
Uvedení do provozu1999
Kategorie