PKMODELAR.CZ Prodej RC modelů, náhradních dílů a příslušenství

Máme již více než 29900 spokojených zákazníků
Navštivte naši Facebookovou stránku

Porsche GT3 modrá met.1:43

ID: #BB18-30179-4 | Značka:
Dostupnost: není skladem
Expedice: -
119 Kč
Doporučená cena: 129 Kč (ušetříte: 10 Kč)

Kovový model auta 1:43 Bburago 18-30179 Porsche GT3 nejen pro sběratele. Model je v detailním zpracování za příznivou cenu. Barva modelu je modrá metalíza a je přibližně 10 cm velký.




Charakteristika

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:43 Bburago 18-30179 Porsche GT3 nejen pro sběratele. Model je v detailním zpracování za příznivou cenu. Barva modelu je modrá metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Informace o originálu

Porsche GT3 se od sériového modelu 911 liší přepracovanou zadní částí, bočními prahy, zadním pevným aerodynamickým křídlem, červenými brzdami a 18" palcovými koly. Srdcem tohoto výjimečného vozu je vodou chlazený šestiválec s protilehlými válci o objemu 3,6 litru, který technicky vychází z motoru použitého v závodním voze 911 GT1.

Motor dosahuje maximálního výkonu 265 kW ( 360 koní ) s maximální rychlostí 302 km/h. O přenos výkonu se stará šestistupňová manuální převodovka, která byla vyvinuta z převodovky používané v závodních vozech GT2.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.

Specifikace

Zatáčení kolNe
Měřítko1:43
ŘadaBburago Classic
ZnačkaPorsche
ModelGT3
DélkaPřibližně 10 cm
BarvaModrá metalíza
Otevírací dveřeNe
Uvedení do provozu1997
Kategorie